RESPONSIVE SITE

moodboard
styletile

Research

Moodboard og styletile

Moodboard samt bud på styletile lavet ud fra vores web-design som i dette tilfælde var Brutalism. En design-stil som er atypisk, modstridende og opsynsvækkende. Den bygger nærmest på at bryde de gængse design-regler og skiller sig derfor ekstremt meget ud. Der er mange kontrastfyldte farver, skæve beskæringer, meget lidt whitespace og generelt et kaotisk udseende.

grid

Læren om grid

For at kunne lave dette første responsive site, har vi lært om grid. Hvordan man opsætter flex-grit, så man kan placere indhold bestemte steder på sitet. Dette er blandt brugt i vores mosaik-grit i sixth-section på sitet.

skitse

Illustrator og photoshop

Vi begyndte i dette tema også på photoshop og illustrator. Photoshop blev brugt til at skabe splashbilledet. Her lærte vi om de forskellige lag, et meget brugbart værktøj og specielt sjovt at leje med i forbindelse med design-sitlen Brutalism. Til venstre ses skitser til mit icon til min responsive-site. Dette icon blev først skitseret i hånden og derefter tegnet op i illustrator. Iconet blev også lavet til et favicon som er indsat på sitet.