ANIMATIONS TEMA

Moodboard

Moodboard lavet for at få inspiration til spil-elementer, startskærm, figurer, farver, former og stil.

grid

Aktivitetsdiagram

Aktivitetsdiagrammet er lavet for at skabe et overblik over de forskellige handlinger i spillet. Det laves i starten, så man sikrer sig at spillet kan fungere. Derudover er det en stor hjælp i kodningen.

grid
grid

Skabelse af spil-start-skærm

Startskærmen er mere detaljeret end selve spil-skærmen. Dette skyldes den skal fange brugeren, og få spillet til at virke spændende og interressant. Der kan være flere detaljer og blandt andet string på elementerne, hvilket ellers er undgået i spillet. Dette skyldes det ikke ser ligeså tydeligt ud, når noget bevæger sig i en hurtig hastighed, men det fungerer godt på stil-billede, som her på startskærmen.

moodboard
styletile

Spil-elementer lavet i Illustrator

Til spillet skal der kreeres en masse elementer. Jeg har først skitseret elementerne i hånden på papir. Derefter har jeg af-fotograferet de enkelte elementer og indsat billedet i illustrator. Jeg har herefter rentegnet elementerne i illustrator, så jeg får har fået de spil-elementer i blandt andet ser til venstre. I mit spil er der 4 "dårlige" og 4 "gode" elementer. Derudover er der lavet startskærm, slutskærm, "liv", startknap, baggrund, personer mm. Alle elementerne er først skitseret i hånden og derefter rentegnet i Illustrator.